دوره دانش افزایی و آموزشی " تجاری سازی روغن زیتون با ارزیابی حسی" در تاریخ 12 تیر ماه 1403 توسط آقای مهندس سعید کشاورز مقدم، مدرس و مدیر آموزشگاه فنی و حرفه ای نیکولیو با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه گیلان، کارشناسان اداره کل استاندارد گیلان (رشت، رودبار، آستارا)، معاونت غذا و دارو (رشت، رودبار)، کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی گیلان و ایستگاه تحقیقات زیتون طارم (زنجان)، کارشناسان آزمایشگاه ارزیابی حسی نیکولیو، مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفیت از استان های گیلان، تهران، قزوین، زنجان و جمعی از کارکنان آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و دانشجویان در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد.