تور بازدید از مرکز نوآوری دانشجویان نو ورود گروه نانوفناوری در تاریخ دوشنبه 15 آبان 1402، برگزار گردید.
دوره آموزشی «مهارت فرزند پروری» در تاریخ یکشنبه 19 آذر 1402 در محل مرکز نوآوری دانشگاه برگزار گردید. محتوای ارائه شده در دوره(پاورپوینت)
دوره آموزشی «بازی درمانی 2» در تاریخ شنبه 18 آذر 1402 در محل مرکز نوآوری دانشگاه برگزار گردید. مشاهده محتوای ارائه شده در دوره(پاورپوینت)
دوره آموزشی «انتخاب مسیر شغلی» در تاریخ شنبه 18 آذر 1402 در محل مرکز نوآوری دانشگاه برگزار گردید.
کارگاه آموزشی «انتخاب ایدهآل در مسیر اشتغال و کسب و کار» با تدریس آقای دکتر صابری در تاریخ چهارشنبه 8 آذر 1402 در محل مرکز نوآوری دانشگاه برگزار گردید. متن تدریس شده در کارگاه آموزشی انتخاب ایدهآل
برای اولین بار در کشور، دکتر محمودقاسم نژاد، استاد گروه علوم باغبانی دانشگاه گیلان، به همراه تیم تحقیقاتی خود در مرکز تحقیقاتی کیوی دانشگاه گیلان، توانست در قالب یک برنامه تحقیقاتی جامع و هدفمند هشت ساله به سه رقم جدید میوه کیوی با گوشت زرد (طلایی) و طعم متفاوت دست پیدا کنند که این سه رقم با اسامی طلوع (Sunrise)، گیلدا (Gilda) و زرین (Zarin) در نود و نهمین جلسه کمیته معرفی رقم در موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال کشور ثبت گردید. ارقام جدید بر اساس استانداردها و با در نظر گرفتن نوع ذائقه مصرف کننده های داخلی و بین المللی اصلاح و معرفی شده اند. میوه ارقام جدید علاوه بر داشتن درصد قند بالا در زمان رسیدن (20 درصد)، بسیار آبدار، خوش طعم، با رنگ زرد درخشان گوشت، رایحه مطلوب و با ظاهری بازارپسند هستند، همچنین میزان ویتامین C آنها تقریبا دو تا سه برابر میوه کیوی گوشت سبز یا هایوارد است. بنابراین، مصرف این میوه ها در داخل کشور ضمن جلب رضایت مشتری ها به دلیل داشتن طعم و عطر جدید و متفاوت، باعث بهبود سلامت فرد و جامعه خواهد شد. از ویژگی های دیگر ارقام جدید ماندگاری بسیار مطلوب میوه در سردخانه و امکان عرضه طولانی میوه به بازارهای صادراتی، عملکرد بالا در هکتار و تحمل به انواع تنش های زیستی و غیر زیستی می باشد. از نظر زمان رسیدن میوه، به ترتیب رقم طلوع بسیار زودرس، رقم زرین زودرس و رقم گیلدا جز ارقام دیررس کیوی طبقه بندی می شوند. دست یابی به ارقـام کیوی زودرس یک مزیت اقتصــادي بسیار بــالا برای صنعت کیوی ایران محسوب می شود. این ارقام ضمن تنوع بخشیدن به سبد میوه کیوی کشور جهت صادرات، باعث پر کردن خلاء بازارهای بین المللی به خصوص در ماه های شهریور و مهر خواهد شد. این مزیت باعث کسب سود زیاد برای تولیدکننده گان کیوی کشور خواهد شد و سهم کیوی ایران را در بازارهای بین المللی افزایش خواهد دهد.
دانشگاه گیلان (مرکز نوآوری) با افتخار میزبان «بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش، فناوری و فن بازار سال 1402»، از تاریخ 13 الی 15 آذر ماه 1402 میباشد. اطلاعات تکمیلی در پوستر مربوطه قابل ملاحظه است.
پادکست مسابقه مدیریتی «شامگ پلاس» توسط تیم اجرایی در تاریخ چهارشنبه 1 آذر 1402 در محل مرکز نوآوری دانشگاه ضبط گردید.
تور بازدید از مرکز نوآوری دانشجویان نو ورود گروه مکانیزاسیون کشاورزی در تاریخ سهشنبه 16 آبان 1402، برگزار شد.
تور بازدید از مرکز نوآوری دانشجویان نو ورود گروه نانوفناوری در تاریخ دوشنبه 22 آبان 1402، برگزار شد.
سمینار آموزشی «ارز دیجیتال و کار دانشجویی» با همکاری شرکت دیجیتال چین خزر در تاریخ دوشنبه 22 آبان 1402، در محل تالار حکمت دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی «روشهای نوین و خلاق تدریس مربیان» با همکاری سازمان هلال احمر استان گیلان در تاریخ چهارشنبه 17 آبان 1402، در محل مرکز نوآوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی «بازیدرمانی 1» در تاریخ چهارشنبه 10 آبان 1402، در محل مرکز نوآوری دانشگاه برگزار شد.
بنا به پیشنهاد مدیر فناوری و کارآفرینی و طی حکمی از سوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان، آقای دکتر سیدمحمد میرعبدالعظیمی به سمت سرپرست گروه رشد و نوآوری منصوب شدند. ضمن اینکه در این مراسم از تلاشها و زحمات جناب آقای دکتر ذرعی فروش تقدیر و تشکر بعمل آمد.
به همت مدیریت فناوری و کارآفرینی؛ اولین نمایشگاه کار دانشگاه گیلان با هدف ایجاد ارتباط مستقیم بین شرکتها و واحدهای تولیدی و خدماتی و دانشجویان و دانش آموختگان رشتههای فنی و مهندسی، معرفی نیازهای بازار اشتغال و با حضور 30 شرکت و واحد صنعتی استان گیلان در محل دانشکده فنی دانشگاه گیلان افتتاح شد. در این نمایشگاه 334 دانشجو و دانش آموخته در گرایشهای مختلف ثبت نام کردند.