FA EN AR RU FR

برگزاری رویداد «ایده شوی نوآوری های صنایع غذایی»

رویداد «ایده شوی نوآوری های صنایع غذایی» با هدف افزایش سطح بهره وری و جهت دهی پایان نامه های مرتبط در این حوزه و افزایش ارتباط دانشگاه با صنایع و سازمان های دولتی و غیردولتی و همچنین به کارگیری فناوری های نوین در صنایع غذایی کشور به منظور افزایش تولید و بهره وری و در راستای بسترسازی برای تجاری سازی و فرصتی برای سرمایه گذاری با همراهی معاونت صنایع کوچک سازمان شهرک های صنعتی، پارک علم وفناوری، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی،  معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی گیلان و همکاری هسته فناور ماهورا مستقر در مرکز رشد دانشگاه گیلان برگزار می شود.

محورهای رویداد شامل:
– محصولات نوین
– بسته بندی های نوین
-بازاریابی های نوین

مهلت ارسال آثار و ایده ها: ۱مرداد الی ۱۵شهریور ماه 1398
زمان برگزاری رویداد: مهرماه ماه 1398
مکان برگزاری رویداد: تالار حکمت دانشگاه گیلان

شرایط و نحوه ارسال ایده ها و آثار

شرایط پذیرش ایده ها و آثار:

1. داوطلبان ایده های خود را در راستای محورهای رویداد در سایت مرکز رشد به ثبت می رسانند.
  2. ایده ها  در مرحله اول توسط کمیته داوران بررسی شده و نتیجه داوری از طریق سامانه ثبت و پیگیری طرح مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه گیلان به اطلاع صاحبان ایده خواهد رسید.
  3. برگزیدگان در مرحله اول، آموزش هایی در خصوص نحوه ارایه ایده، مدلهای درآمدی و …را درقالب کارگاههای آموزشی و مهارت افزایی دریافت خواهند کرد.
  4. در روز برگزاری رویداد، صاحبان ایده می بایست در حضور داوران و سرمایه گذاران، ایده های خود را مطرح نموده و موفق به جذب آرای آنها شوند.
  5. همزمان با برگزاری رویداد نمایشگاهی از محصولات غذایی و دستاوردهای طرح ها و ایده های ارائه شده در قالب نمونه های آزمایشگاهی و یا پایلوت به مدعوین و شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.

نحوه ارسال آثار:

• برای ثبت ایده ها ابتدا باید از طریق سایت مرکز رشد به آدرس roshd.guilan.ac.ir و بخش "سامانه ثبت و پیگیری طرح" وارد شوید.
  • در بخش "ثبت نام و ارسال طرح" گزینه "ثبت نام" راکلیک کنید.
  • اطلاعات خود را وارد کرده و حساب کاربری خود را بسازید.
  • پس از عضویت اولیه در سایت، می توانید از طریق پیشخوان کاربری خود نسبت به ثبت طرح اقدام نمایید.
  • در پیشخوان کاربری خود بر روی "ارسال و مدیریت طرح ها" کلیک کنید.
  • در صفحه جدید بر روی گزینه "ارسال طرح جدید" کلیک کنید.
  • گزینه صنعت غذا را انتخاب نمایید. اطلاعات لازم در این بخش را تکمیل کرده و فرم پر شده را پیوست کنید.
  • در پایان بعد از بارگذاری "فرم طرح ایده" در قالب ورد، بر روی گزینه "ذخیره" کلیک نمایید.